top of page

PALVELUT

Kognitiivinen psykoterapia

Ihmisen ajatukset, tunteet ja käyttäytyminen liittyvät toisiinsa. Luomme kirjaimellisesti todellisuuttamme niillä ajatus- ja kokemusmalleilla, joita ylläpidämme. Kognitiivisen lähestymistavan lisäksi sisällytän työhöni tunnekeskeisen terapian keinoja.

 

Terapian tavoitteena on tunnistaa psyykkisen kärsimyksesi lähteitä ja auttaa sinua oivaltamaan ja ymmärtämään omaa kokemus- ja käyttäytymismaailmaasi paremmin. Terapiassa saat myös mahdollisuuden harjoitella “lukemaan” tunteitasi ja suhtautumaan niihin tarvittaessa uudella tavalla. 

 

Terapiatuokioilla tutkitaan hyvinvointiasi rajoittavia ajattelu- ja kokemustapoja sekä niiden yhteyksiä mahdollisiin ongelmallisiin elämäntapahtumiisi. Yhdessä rakennamme vaihtoehtoisia ja ongelmattomampia selviytymiskeinoja.

Yleisesti koettuja psykoterapian hyötyjä voivat olla mm. psyykkisen voinnin, mielen joustavuuden ja eheyden, itsetietoisuuden, tunneälyn ja elämänhallintataitojen kasvu. Usein sivuvaikutuksena myös ihmissuhteista tulee palkitsevampia. 

Lue lisää kognitiivisesta psykoterapiasta

Kognitiivinen psykoteapia

Työpajat ja luennot

Työpajoissani ja luennoillani on rento ja vapaa ilmapiiri, joka on usein paras lähtökohta uuden oppimiselle, rakentavalle vuorovaikutukselle sekä turvalliselle mukavuusalueelta poistumiselle. Työskentelen mielelläni erilaisten tahojen kanssa tärkeiden aiheiden äärellä, jotka tuovat lisäarvoa sinulle ja tiimillesi!

 

Aiemmin pyydettyjä teemoja ovat olleet mm.

  • Kiintymyssuhteet

  • Tunnetaidot

  • Itsearvostus ja itsetunto

  • Ylisukupolviset traumat

  • Mielenterveys ja elämäntavat

  • Onnellisuuspakko

  • Sisäinen puhe

  • Vaikuttava vuorovaikutus

  • "Sinä olet arvokas"

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa luento tietystä aiheesta

Työpajat ja luennot

Naisten aamut

Tervetuloa mukaan naisten aamuihin joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 9-12 kauniiseen Liperin Kirkilään. Kokoonnumme ensin tunnelmallisella saunatuvalla keskusteluosuuteen (n. 1h), jossa voi osallistua keskusteluun eri aiheista tai kuunnella toisten ajatuksia. Tuvalta siirrymme löylyn lämpöön. Löylyjen ja pulahdusten jälkeen tarjolla on intialaista kasvisruokaa. Naisten aamut ovat virkistäviä ja voimauttavia yhdessäolon hetkiä arjen keskellä kaikenikäisille naisille. Vaihtelevia keskusteluteemoja käsitellään kunnioittavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Hinta: 25€ / hlö, sis. tarjoilun. Maksu: käteinen, tilisiirto tai Mobilepay.

Tilinumero: FI11 5234 0320 0883 69 / Psykoterapeutti Leena Rana

Sitovat varaukset: Leena Rana: leena.rana@protonmail.com / 0503444359 viim. edellisenä päivänä.

Osoite: Kirkiläntie 7 C, 83100 Liperi. Aja kirkiläntietä eteenpäin seuraten kylttejä "ITÄRANTA".

Max. 10hlö, varaathan paikkasi hyvissä ajoin.

Seuraava naisten aamu: To 6.10. klo 9-12. Tervetuloa!


 

Women Selfie on Beach
Naisten aamut
bottom of page