top of page

LÄHESTYMISTAVAT JA PALVELUKUVAUS

Tarjoan yksilöpsykoterapiaa ja toimintaterapiaa kaikenikäisille, sekä työpajoja ja luentoja pyynnöstä. Kuulun Valviran hyväksymiin KELA:n palveluntuottajiin.

Ethän jää ilman apua oneglminesi! Varaa aika lääkärille tai hakeudu ensiapuun, mikäli vointisi on kovin huono ja tarvitset välitontä apua. Jos sinulla on jo lääkärin B~lausunto ja olet hakemassa Kela-korvattavaa psykoterapiaa, ota yhteyttä niin kartoitetaan, kuinka voisin parhaiten olla avuksi. Voit tulla terapiaan myos omakustanteisesti ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää!

Lähestymistapani psykoterapiaan on yhteistyöhön perustuva ja joustava. Vaikka ensisijainen suuntautumiseni on kognitiivinen psykoterapia joka kestää usein 6 kuukaudesta 3 vuoteen, olen mukavuusalueellani työskennellessäni myös lyhytterapeuttisella tavalla tarkemmin määriteltyjen tavoitteiden kanssa. Käytän tyossäni myös tunnekeskeisen terapian keinoja. Autan sinua mielelläni rakentamaan emotionaalisia sekä käyttäytymiseen liittyviä muutoksia elämänlaatusi kohentamiseksi. Lisäksi olen suuntautunut tarkastelemaan elämäntapahoitoja ja kehon ja mielen yhteyttä.

Terapiaa koskevat terveydenhuollon toimijoita koskevat lait mm. laki potilaan asemasta ja oikeuksista, potilasvahinkolaki, sekä henkilötietolaki. Terapeutilla on terveydenhuollon toimijana velvollisuus ylläpitää potilastietorekisteriä ja sairauskertomusta. Tietojasi kirjataan ja säilytetään tietosuojalain ja vaitiolovelvollisuuden asettamissa raameissa. Ei sähkoistä kirjausta.

bottom of page