top of page

Verkkokurssit

Ilmoittaudu verkkokurssille sähköpostitse: leena.rana@protonmail.com tai soittamalla tai tekstiviestitse numeroon 0503444359.

Saat vahvistuksen sekä osallistumisohjeet, kun suoritus näkyy tilillä:

FI1152340320088369 / Psykoterapeutti Leena Rana (Tilisiirto).

Sisäinen puhe

Eri tutkimusten mukaan jopa n.90% päivän aikana ajattelemistamme ajatuksista on negatiivisia. Työpaja on katsaus automaattisiin ajatuksiin sekä siihen, kuinka negatiivista autopilottia voi muuttaa hyödyllisemmäksi mielen sisäiseksi puheeksi. Et luultavasti puhuisi kenellekään niin ankarasti kuin juttelet itsellesi. Tervetuloa harjoittelemaan uudenlaista sisäistä puhetta!

Itsenäinen kurssi 100€

Terapeutin hlö.koht. ohjaama kurssi 399€

Itsen rakastaminen

Itsen rakastamisen vaikeus liittyy arvottomuuden kokemukseen, joka taas on usein yhteydessä joko hylkäämisen tai huonommuuden pelkoon. Työpajassa saat saat tyokaluja suhtautua itseesi uudella tavalla tutkimalla itsearvostusta ja itsehyväksyntää elämässäsi. Tie itseinhosta itsehyväksynnän kautta itsen rakastamiseen voi alkaa.

Itsenäinen kurssi 100€

Terapeutin hlö.koht. ohjaama kurssi 399€

Tule pöytään täyttyneenä

Ruokariippuvuus maskeeraa taakseen kipua. Usein se intensiteetti, jolla himoitsemme ruokaa yli ravitsemustarpeidemme, peilaa täyttymättömien sisäisten tarpeidemme määrää. Työpajassa opit enemmän omasta autenttisesta ruokasuhteehtasi harjoitellessasi tunnistamaan tunteitasi, kuuntelemaan ja kunnioittamaan tunteidesi tuomia viestejä ja tulemaan pöytään täyttyneenä.

Itsenäinen kurssi 100€

Terapeutin hlö.koht. ohjaama kurssi 399€

bottom of page